Raceday 29. august - 1. sept. 2024

Torsdag til søndag d. 29. august – 1. september 2024
Mosten MC gør asfaltstriben bag vores imponerende klubhus klar, til årets største dragracingløb for biler og motorcykler.

Når vi I Mosten MC afholder Raceday vil mere end 120 raceteams fra nær og fjern, i biler såvel som på motorcykler, køre løb fra tidlig fredag morgen til sent lørdag aften, og publikum vil få den ultimative oplevelse af, hvad dragracing er.

For 29. gang skruer vi igen op for musikken og inviterer til ræs, musik, hygge, fadbamser og campingliv i Bode Enge.

Fredag og lørdag bliver der kørt topklasse dragrace, hvor forskellige klasser deltager. Flere af klasserne er ekstreme i deres opsætning. Som eksempel kan nævnes: Super Twin Top Fuel Bike, Top Fuel Bike og Top Gas Bike. Top Doorslammer-bilerne, som er den ypperste af bilklasserne, vil helt sikkert også kunne få hårene til at rejse sig på armene og jorden til at ryste under fødderne.

Eneste præparerede dragracingbane
Vi her i Mosten MC, er så privilegerede at have rådighed over Danmarks eneste præparerede dragracingbane. En bane af høj standard og med velpræpareret belægning. Det betyder, at motorcykler og biler kan overføre flere tusinde hestekræfter til underlaget og udnytte effekten i køretøjet maximalt.

Når dragracerne skyder deres racere afsted på banen, der måler 201 m – altså 1/8 mile sørger præpareringen for at der opnåes et godt afsæt og hastigheder på flere hundrede km. i timen kan opnåes. Det er ikke små tal vi snakker her – banerekorden for en bil, er pt. på 409 km/t som udgangshastighed – og for motorcykel ligger den på 319 km/t sat af ”King of Mosten” Rikard Gustafsson.

Mad – drikke – boder og livemusik

På pladsen vil der være rig mulighed for at få stillet sulten i de mange madboder og slukket tørsten i en af de talrige ølbarer. Husk også at vi afholder ”Tour de Raceday Pub crawl” – her er der pubcrawl stemning hvor alle barer besøges og en gratis øl opnås. Alle fyldte ”Tour de Raceday Pub crawl” stempelkort, deltager i lodtrækningen om to fribilletter til næste års arrangement.

De mange boder giver samtidig muligheden for at få skriblet et lille minde ned hos tatovøren, købe et nyt mærke til vesten eller rulle hjem på en skinnende ny Harley Davidson eller Indian.

Når solen går på held, og fadøllene har slået an, åbner vi op for det store festtelt, hvor der hver aften vil være live-musik – blandt meget andet de populære Keinstein som er garant for heavy-dansk-topfest ud over det sædvanlige. Samtidig er container-baren åben hvor DJ’en sørger for at lukke festen med manér.

» Vi ser frem til en fed weekend, med nye såvel som tilbagevendende gæster, krydret med en dejlig duft af nitrometan, brændt gummi, burgere, fadøl og hygge i skoven! «

Klik her for kørertilmelding til dragrace.

Klik her for billetkøb som tilskuer

Mosten MC

www.Mosten-MC.dk

RACEDAY 2024

Mød op til endnu en actionfyldt weekend med masser af dragrace, fed musik, iskolde fadøl, spændende madboder, hyggelig camping i skovbunden og flinke folk! Mosten MC præsenterer for 29. gang dragracing på vejen bag klubhuset ved Bode Enge – Danmarks eneste totalpræparerede bane.

PÅ PLADSEN

Stor morgenmadsbuffet i Hallen Breakfast Blues med Nellie BM og Møller i Containerbaren Midnight-party i Containerbaren “Tour de Raceday Pub Crawl” Motorcykel udstilling – Street Food – Smykker og læder Camping i skov og på mark

LIVE PÅ BANEN

JET DRAGSTER David Pertué – Green Monster #19 – Junior Dragster – Junior Bike – Old School Street Bike – Super Gas Bike – Super Comp Bike – Harley Breakout – Super Twin Top Gas Funny Bike – Super Twin Top Fuel Top Fuel Bike – US Extreme Outlaw Top Door Slammer – Show Class

LIVE PÅ SCENEN

Torsdag:
21:00: Silver Phantom / Embryo
23:00: Den Danske Mafia
Fredag:
21:00: Rio Grande
23:00: KEINSTEIN
Lørdag:
21:00: Pubcrawl- & Race Awards
22:30: Almost AC/DC

Nogle glimt fra de tidligere års Raceday arrangementer

MOSTEN RACEDAY FAQ

Hvornår åbner pladsen?

Pladsen åbner torsdag kl 12.

 
Hvornår må jeg sætte mit telt op?

Vi vil tidligst have telte i campingområderne mandag d. 26. august. kl. 12.00 – telte og opmærkning med minebånd inden dette tidspunkt vil blive fjernet. Tiltaget sker for at sikre krav og opmærkning kan overholdes.

Hvordan finder jeg vej?

Søg efter Bode Engvej 15, 8950 Ørsted så er du på rette spor – følg i øvrigt de skilte og kørselsanvisninger der forefindes på vejen.

Hvilke betalingsmidler kan benyttes?

Du skal veksle til Mosten dollars i Banken, der bruges som betalingsmiddel på pladsen til mad og drikke. Hvis du har for mange kan de veksles tilbage senest søndag kl 12. Enkelte boder(fx tøj m.m) tager i mod gængse betalingsmidler som kort, kontant og mobilepay.

Overnatning

Det vil være muligt at sove i eget telt ellers måske i naboens, hvis du spørger sødt inde på pladsen. Hvis man ikke har lyst til det, kan man leje et tenthouse, eller sove i campingvogn lige udenfor indgangen på marken. Derudover kan Allingåbro hotel eller Ørsted Kro kontaktes

Bademuligheder

Der er mulighed for bad, flere steder på pladsen.

Telefonopladning

Ved hallen er der en række 230 volts udtag, så telefon, powerbank mv. kan få sig en opladning.

 
Er der parkeringsmuligheder?

Der er parkering tæt på pladsen mod betaling.

 
Må man tage dyr med på pladsen?

Nej, dyr er ikke velkomne til arrangementet. 

Hvor længe må jeg lade teltet/campingvognen stå?

Telt, bil og campingvogn kan du have stående indtil søndag aften. Efterfølgende vil det efterladte bliver fjernet på ejers regning.

 
Skal børn betale entré?

Børn under 12 år skal ikke betale, og skal være ifølge med en voksen.

Hvordan håndteres affald?

Der vil være opstillet containere og skraldespande rundt på pladsen, som skal benyttes.

Aflæsning af folk?

Der er aflæsningsplads lige foran indgangen og ved billetlugen. Her må der ikke parkeres.

Er der mulighed for Taxi?

Der er taxi holdeplads ved indgangen.

 
Kan der købes mad på pladsen?

Der vil være madboder med næsten alt hvad hjertet kan begære inde på festpladsen samt ved banen.

 
Er der hæveautomater?

Det er der desværre ikke. Vi henviser til hæveautomat i Ørsted og Allingåbro, men det er muligt at benytte kort samt mobilepay i Mosten banken

 
Er der mulighed for morgenmad?

Hver morgen kl 07 til 10 vil der være den kendte Mosten morgenbuffet. Morgenmads billet købes i banken til 50 kr pr. person pr. dag.

 
Er der strøm på campingarealerne?

Det er der desværre ikke. Eneste undtagelse er ved køb af Tenthouse, som har indlagt elektricitet til opladning af mobiltelefoner – køleskabe, fadølsanlæg mm. må ikke tilsluttes disse udtag. grundet El sikkerhed vil tingene blive konfiskeret 

 
Må man have åben ild på campingpladsen?

Nej det er ikke tilladt, pga. brandsikkerhed

Må man medbringe egne mad- og drikkevarer?

Nej det er ikke tilladt. Der er flere boder på pladsen hvor der kan købes mad og drikke

Må man fotografere?

Der må tages alle de billeder man overhovedet har lyst til.

Mosten MC vil tage billeder til markedsføring.

Hvad med handicapledsager?

Ledsager med gyldigt ledsagerkort kommer gratis ind.

 
Må jeg med bringe drikkevare på campingen

Indslæbning af hele kasser øl, frabedes venligst – ekstreme tilfælde vil blive afvist i døren. Tag kun med hvad du kan have i sidetasken.