Mosten MC
Medlemmer
Engelsk Træf
Raceday
Old Bike Meet
Aktiviteter
Mc Camp
Hotel mv.
Galleri
Links
 

 
 

 

 

 

 

 

Engelsk Træf 2017 i Mosten MC

 

Engelsk Træf i Mosten MC 2017

Igen i 2017 holder vi Engelsk Træf hos Mosten MC i weekenden 2-4 Juni, og vi vil gøre vores bedste for, at det bliver en god oplevelse for alle.

Træfpladsen åbner fredag middag, og allerede om eftermiddagen er der træning på dragstribben, og som en enestående begivenhed bliver der i år kørt classic trial, som allerede starter fredag eftermiddag. Festen starter med tomgangskonkurrence i festsalen. Og fortsætter natten igennem med La Orchestra efterfulgt af Bruns Blues Band, som vil sørge for at dansegulvet er fyldt op.

Lørdag morgen byder Mosten MC som sædvanlig på gratis veldækket morgenbord med alt hvad dertil hører. Efter morgenmaden bliver der kørt trial i haven. Over middag skal vi på fællestur, i år vil vi, efter en tur rundt i det naturskønne område, besøge CAD Oldtimer Veteranbil Værkstedsmuseum i Allingåbro, hvor Mosten MC er vært med en lille forfriskning.

Efter fællesturen bliver der kørt Dragrace, hvor alle på engelske maskiner er velkomne til at forsøge sig i disciplinen sprint på 1/8 mile.

Vi gentager succen fra sidste år med Svinekoteletter, frankfurter og/eller marineret kylling, grillet på trækulsgrill på pladsen, samt kartoffelsalat og grøn salat, alt af gode råvarer.

Weekenden sluttes af med bal i festsalen, hvor Nons with Guns spiller op til fest.

Søndag er der igen gratis morgenbord før hjemturen.

Hele weekenden vil det være muligt at købe kolde drikke, kaffe og fastfood.

Entreprisen fastholder Mosten MC på 200 kr. for hele weekenden, så kom og vær med til festen, sammen med mc vennerne, i de skønne omgivelser.


 

 

 

©Copyright 2004. Mosten MC