Mosten MC
Medlemmer
Engelsk Træf
Raceday
Old Bike Meet
Aktiviteter
Mc Camp
Hotel mv.
Galleri
Links
 
 
 
 

 
 
 
INFO AWARD CAMPING PROGRAM ENTREBILLET PRESSE TILMELDING TILMELDTE REGLEMENT BANEN  
   
 
     
     
     

Overnatning til Race Day.

Telt, campingvogn eller tenthouse.
Der vil være som altid være masser af muligheder for overnatning i telt på områderne omkring Mosten MC, i skoven eller på de grønne arealer ved dragbanen.
Vi gentager igen muligheden for at leje tenthouses, et koncept fra Skanderborg Festivalen - faktisk en hyggelig camplet uden hjul og med indlagt strøm. Igen i år får de der vil bo i tenthouse deres helt eget og hyggelige VIP hjørne inde i den attraktive og tørre skovbund. Tenthouses kan bestilles på mail AP@orsted-teltudlejning.dk til den favorable pris på 2500,- pr styk. (2 sovepladser incl. 2 soveposer og 2 partout billet til hele weekenden)

Der vil være mulighed for at have campingvogn med til Race Day. Disse vil få deres helt egen camp ude ved bilparkeringen. Der vil ikke være mulighed for strøm til disse. Campingvogne skal være fjernet igen fra området mandag kl. 12.00 efter Race Day.
Der vil ikke være mulighed for at køre ind på Race Day området med biler og læsse bagage af. Det må slæbes fra parkeringen og ind på teltpladsen.

Brandveje skal respekteres og holdes fri for parkerede motorcykler. Bandvagternes anvisninger skal følges.
Brug af åben ild er STRENGT forbudt i skoven blandt telte og dyre motorcykler - ALLE bør være opmærksomme på dette og hjælpe med at forhindre det.
Som sagt tidligere, er hunde ikke velkomne til Race Day. Lad dem blive hjemme i vante omgivelser.
For de mere magelige, er der mulighed for overnatning på bl.a. Allingåbro Gl. Hotel, som er omdannet til Bed & Breakfast, Allingåbro Vandrehjem, eller i sovevognen på Allingåbro Station. Se Google for info.

 

 

©Copyright 2004. Mosten MC